Resmål med husbil

Resmål med husbil

Du vill hyra en husbil, men vet inte vart du ska åka ännu? Vi presenterar de mest populära länderna för en husbilssemester.

Naturligtvis finns det otroligt många destinationer som du kan utforska med en husbil. Men det finns också länder som är särskilt lämpade för en husbilsresa. Dessa länder har ofta en särskilt spektakulär natur som man gärna vill komma nära och en bra infrastruktur för husbilssemestrar. Även om ett land är mycket stort och du vill resa långa sträckor på ett bekvämt sätt, är en husbil särskilt värdefull.

Resmål över hela världen

Oavsett vart i världen du är på väg, CamperDays är där med dig. Upptäck de mest spännande långväga destinationerna med husbil och upplev oförglömliga ögonblick. Åk på safari i Sydafrika, kör genom nationalparkerna i USA eller möt kängurur i Australien. Hur olika dessa resmål än är så är en sak säker: ditt mysiga hem på fyra hjul tar dig flexibelt till varje plats.

Resmål i Europa

Kuperade bergslandskap, gyllene kuster och unika vulkanlandskap - Europa har allt detta och mycket mer. Spara in långa flygtider och utforska Tyskland, Spanien, Sverige och Co. med din husbil. Oavsett om du dras till varma, soliga regioner eller letar efter ett oförglömligt utomhusäventyr, din husbil tar dig överallt.