Delta och fira framgångar – med CamperDays partnerprogram

Delta och fira framgångar – med CamperDays partnerprogram

stars
Nytt: betalning via faktura

Betala din bokning bekvämt och utan handpenning via faktura.

stars
Nytt: betalning via faktura

Betala din bokning bekvämt och utan handpenning via faktura.

Sedan 2013 hjälper CamperDays prisjämförelseportal individualister att hitta den perfekta husbilen för sitt personliga äventyr. Tack vare ett stort urval av uthyrare och en utmärkt kundservice lämnar vi inget övrigt att önska.

Till sortimentet med tjänster räknas också över 20 000 direkt bokningsbara hyrfordon i 24 länder på fyra kontinenter. CamperDays har specialiserat sig på förmånliga och dagsaktuella priser samt en transparent jämförelse av samtliga erbjudanden. Som hos en researrangör ingår försäkringar och samtliga avgifter redan i resepaketet. Den kostnadsfria servicen omfattar dessutom en utförlig konsultation via telefon från erfarna reseexperter.

Fördelar för våra Affiliate-partner

  • 3% Provision pro Sale (Ø 64 Euro)

  • 8 Euro Provision pro Lead

  • Specialvillkor är möjliga

  • Mångfaldiga reklammöjligheter

Hur kan du tjäna på Affiliate-programmet?

Med CamperDays partnerprogram tjänar du som "Publisher" 3% per giltig bokning. Tack vare de höga bokningsvärdena tjänar du i snitt 64 euro provision.

För varje unik och entydig "Lead" får du en provision på 8 euro. En entydig "Lead" är en konkret bokningsförfrågan för en en husbil som görs via bokningsprocessen på CamperDays. Allmänna bokningsförfrågningar ersätts inte.

CamperDays arbetar kontinuerligt på att optimera sina produkter så att alla fordon snart ska kunna tillhandahållas direkt.

Anmäl dig nu till CamperDays-partnerprogrammet!
Ditt CamperDays-Affiliate-Team

Till CamperDays-partnerprogram

Till Tradedoubler-inloggning